ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτσάρει για την πρεμιέρα ο Μολό

Ο Γιοάν Μολό θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Φορτσάρει για την πρεμιέρα ο Μολό

Ο Γιοάν Μολό έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τη Γαλατασαράι, λόγω του ότι ήταν ανέτοιμος. Ο Γάλλος εξτρέμ αποτελεί την τελευταία -χρονικά- μεταγραφή του Παναθηναϊκού και δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τους υπόλοιπους.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, βάζοντας ως στόχο να δώσει το παρών στο ματς με τη Λαμία στη Φθιώτιδα, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο Μολό έχει διαμηνύσει στον Δώνη το ότι θέλει να προλάβει την πρεμιέρα, με τον Έλληνα κόουτς να βλέπει ότι ο παίκτης του κάνει έξτρα πρόγραμμα εκγύμνασης για να φτάσει τους υπόλοιπους.

Πάντως, η τελική απόφαση ανήκει στον Γιώργο Δώνη. Εκείνος είναι που θα αποφασίσει για το εάν θα ρίξει στη μάχη τον Μολό στο παιχνίδι με τη Λαμία, ή θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος, έως ότου φτάσει τα επιθυμητά επίπεδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.