ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελειώνει του Παντελάκη – Δεν προχωράει ο δανεισμός στον Βόλο

Ο Νώντας Παντελάκης δεν θα καταλήξει στον Βόλο, αλλά οι "πράσινοι" βρίσκονται πολύ κοντά στην παραχώρησή του σε άλλον σύλλογο.

Τελειώνει του Παντελάκη - Δεν προχωράει ο δανεισμός στον Βόλο

Ο Νώντας Παντελάκης είναι μία από τις περιπτώσεις παικτών στις οποίες δεν θα στηριχτεί ο Γιώργος Δώνης στην τρέχουσα σεζόν. Οι “πράσινοι” βρίσκονται εδώ και καιρό σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας ώστε να τον παραχωρήσουν ως δανεικό. Η συμφωνία με τη Ρουζελάρε χάλασε, όπως και εκείνη με τον Βόλο. Πάντως, στο τριφύλλι έχουν προχωρήσει αρκετά το θέμα του Παντελάκη και θεωρείται ουσιαστικά θέμα χρόνου ώστε να επέλθει συμφωνία με άλλον σύλλογο για τη μετακίνησή του εώς το επόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, οι “πράσινοι” προσπαθούν να τρέξουν και τις υποθέσεις των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Δώνη. Κύριο μέλημα είναι η “αποσυμφόρηση” του μπάτζετ από συμβόλαια όπως του Άντονι Μουνιέ και του Βαγγέλη Οικονόμου, οι οποίοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, δίχως επιτυχία μέχρι τώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.