ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στους «16» χωρίς να παίξει ούτε στο 50%

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας και τη συνέχεια που είναι στο χέρι της Ελλάδας αν παίξει αυτό που μπορεί.

Στους «16» χωρίς να παίξει ούτε στο 50%

Ελλάδα είναι στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου μετά την αγχωτική νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας και τώρα ξεκινάει ένα τελείως διαφορετικό τουρνουά με δύο …τελικούς απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Τσεχία. Κόντρα στους Νεοζηλανδούς η Εθνική μας δεν ήταν ξανά καλοκουρδισμένη.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.