ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαββίδης και Γκαγκάτσης ζήτησαν συγνώμη απ’ τον Διούδη

Η επίθεση εναντίον του Σωκράτη Διούδη στα αποδυτήρια της Τούμπας έφερε απολογίες από πλευράς ΠΑΟΚ.

Σαββίδης και Γκαγκάτσης ζήτησαν συγνώμη απ' τον Διούδη

Μεγάλη ένταση επικράτησε στη φυσούνα και στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά το τέλος του ντέρμπι με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είχαμε… κλωτσοπατινάδα. Με ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τα βάζουν, χωρίς λόγο, με τον Σωκράτη Διούδη λόγω του παρελθόντος του στον Άρη.

Ο διεθνής τερματοφύλακας δέχτηκε λεκτική επίθεση, ενώ κάποιος πήγε να τον κλωτσήσει, με αποτέλεσμα να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της αθλητικής βίας.

Εκείνη τη στιγμή πληροφορήθηκαν το γεγονός άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Γιώργος Σαββίδης μάλιστα πήγαν στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και του ζήτησαν συγνώμη εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ωστόσο η… ζημιά είχε ήδη γίνει, αφού η φυσούσα μετατράπηκε σε… ζούγκλα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως συγνώμη εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.