ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ένας … άκρως Παναθηναϊκός Μαραθώνιος!

Το μέγεθος και η οντότητα του Παναθηναϊκού έγινε αντιληπτή και σήμερα στον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ένας … άκρως Παναθηναϊκός Μαραθώνιος!

Ο Κώστας Γκελαούζος έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον Μαραθώνιο καθώς έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ με 2:19.01 και παράλληλα αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας ενώ κατέκτησε την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη και όριο για τους ολυμπιακούς αγώνες.

Ο «Γκέλα» έκανε μια εξαιρετική κούρσα επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται και πρόκειται για έναν σπουδαίο δρομέα διεθνούς βεληνεκούς.

Αρκετά καλή ήταν και η παρουσία του «πράσινου» αθλητή Δημήτρη Θεοδωρακάκου που κατέλαβε την πέμπτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενώ ήταν δέκατος στην γενική κατάταξη με 2:28.29.

Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας!
Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας! 4.048 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένας ακόμα μεγάλος πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού» ήταν ο Νίκος Ρούσσος που έγινε ο πρώτος αθλητής ΑμέΑ του Παναθηναϊκού που διένυσε τον Μαραθώνιο και τερμάτισε σε χρόνιο 3:55.0.

Τέλος, το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στον Μαραθώνιο έδωσαν οι δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού από τον Μαραθώνα και τα Μεσόγεια που αποθέωσαν και έδωσαν τεράστια ώθηση σε όλους τους «λεβέντες με καρδιά» .

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του σημερινού Μαραθωνίου έγινε ο αγώνας 5.000μ. και ο Χρήστος Παπούλιας πήρε την 12η θέση αν και ήταν ταλαιπωρημένος από ίωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.