ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μια έκπληξη στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με αμαξίδιο

Οι πράσινοι δεν προπονήθηκαν μόνοι τους στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Μια έκπληξη στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με αμαξίδιο

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να είχε βγει από το πιο… τρελό όνειρο του ιδρυτή του προσκοπισμού στην Ελλάδα, του Αθανάσιου Λευκαδίτη.

Ο «παππούς» όπως ήταν το παρατσούκλι του που αφιέρωσε την ζωή του στον προσκοπισμό κα ήταν σύμβουλος στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού σίγουρα θα ήταν περήφανος για τη σημερινή εικόνα στο προπονητήριο 1 του ΟΑΚΑ., αφού ενώθηκαν οι δύο μεγάλες του αγάπες! Το 10ο Σύστημα Ν/Προσκόπων Αθηνών ήρθε με αφορμή την ημέρα της παγκόσμιας ημέρας αναπηρίας, προπονηθήκαμε μαζί και γίναμε φίλοι».

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...