Μπάσκετ

Την Τρίτη (10/12) στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά του Παναθηναϊκού

Την Τρίτη (10/12) θα εκδικαστεί στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) η προσφυγή του Ολυμπιακού εναντίον του Παναθηναϊκού με αφορμή το περσινό ντέρμπι (9/11/2018) για τη EuroLeague..

Όπως αναφέρει η Live Sport, το συμβούλιο του CAS συνεδριάζει την Τρίτη (10/12) για να εκδικάσει την προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός εναντίον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με όσα συνέβησαν στο περσινό ματς της Euroleague στο ΟΑΚΑ (9 Νοεμβρίου 2018).

Η πλευρά των Πειραιωτών υποστηρίζει πως άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν μοιράσει Non paper που έκανε λόγο για απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών της αναμέτρησης (Πέρεθ, Πατέρνικο, Ζαμοίσκι). Η Euroleague τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά το ματς, αφού στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι επιτέθηκε στους ρέφερι λέγοντας:

«Τα ξέρουμε όλα, ξέρουμε πως ποντάρατε 20.000 ευρώ, τόσο ο Πολωνός όσο και ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα τα στείλουμε όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς».

Η καταγγελία του Ολυμπιακού μπήκε στο αρχείο από την Euroleague, αλλά το CAS μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην αυριανή (10/12) εκδίκαση.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν τιμωρία του «τρφιυλλιού» για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ η πλευρά του Παναθηναϊκού έχει κάνει επίσης προσφυγή στα δικαστήρια, τονίζοντας πως η βάση του Ολυμπιακού δεν προέρχεται από επίσημη δήλωση ή ανακοίνωση της ΚΑΕ. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός και αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Exit mobile version