ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχεται με γεμάτη ατζέντα ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και να τρέξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Έρχεται με γεμάτη ατζέντα ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα μπορεί να έρχεται σήμερα για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως όλο αυτό το διάστημα έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Είδε αγώνες της ομάδας, αξιολόγησε το ρόστερ, είχε συχνή επαφή με τον Δώνη και με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό και έρχεται… έτοιμος.

Έτοιμος και για να ξεκινήσει συζητήσεις για ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις, αλλά κυρίως με προτάσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι προτεραιότητες είναι η απόκτηση ενός χαφ (οκτάρι) και ενός εξτρέμ, ενώ υπό προϋποθέσεις είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση και για έναν επιθετικό, περίπτωση που δεν θα είναι εύκολη, καθώς θα πρέπει να είναι γκολτζής με αρκετά χαμηλό κασέ.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί επομένως, για δύο με τρεις μεταγραφές τον Ιανουάριο, με στόχο όχι απλά να συμπληρώσουν το ρόστερ, αλλά να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.