ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ομάδα φτιαγμένη για τα δύσκολα

Οι πράσινοι γι΄ άλλο ένα σημαντικό ματς έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο και το Panathinaikos24.gr θυμίζει τα παιχνίδια που έχει κάνει με τις ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία. Εκεί που εμφανίζεται ένας... κανονικός Παναθηναϊκός.

Ομάδα φτιαγμένη για τα δύσκολα

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στα ματς με τις ομάδες που βρίσκονται πάνω απ΄αυτόν στη βαθμολογία, δηλαδή κόντρα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το χθεσινό ματς του τριφυλλιού με τον ΟΦΗ. Οι πράσινοι έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο και παρά το 1-1, θα μπορούσαν να είχαν φύγει και με τους τρεις βαθμούς, αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το τριφύλλι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έμεινε με 10 παίκτες, αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο με εξαίρεση το ματς του πρώτου γύρου με τον ΟΦΗ, όπου ηττήθηκε με 1-3 στο ΟΑΚΑ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από το πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό. Παρότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, πάλεψε, έχασε ένα πέναλτι, ήταν καλύτερη και τελικά δικαιώθηκε με γκολ του Μολό στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το επόμενο ντέρμπι ήταν την 9η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη και με το παραπάνω. Οι πράσινοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, έχασαν ευκαιρίες και τελικά ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων με πέναλτι του Βιερίνια.

Απέναντι στην  ΑΕΚ οι πράσινοι δικαιολόγησαν γι΄ άλλη μία φορα το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένοι και το οποίο βγάζουν στα μεγάλα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την ανατροπή του… αιώνα, μιας και βρέθηκε στο 36ο λεπτό του αγώνα πίσω στο σκορ με 0-2. Η αναμέτρηση έφτασε στο 67΄,  όταν και ξεκίνησε η πράσινη αντεπίθεση, με το τριφύλλι να γυρίζει το ματς με γκολ των Μακέντα (67΄), Περέα ( 70΄) και Κολοβέτσιου (87΄).

Με λίγα λόγια καταλαβαίνουμε ότι οι πράσινοι παρουσιάζουν μια διαφορετική νοοτροπία στα σημαντικά ματς. Αν ο Παναθηναϊκός είχε αυτή την εικόνα και στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος, θα είχε σίγουρα πολύ περισσότερους βαθμούς και θα ήταν φυσικά και σε καλύτερη θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.