ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξαλλοι οι παίκτες με το γήπεδο: «Από τη μία βούρκος, από την άλλη πάγος»

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σχολίαζαν τις συνθήκες που αντιμετώπισαν και το κακό χάλι που είχε το γήπεδο του ΠΑΣ.

Έξαλλοι οι παίκτες με το γήπεδο: «Από τη μία βούρκος, από την άλλη πάγος»

«Δεν γίνεται να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Είναι επικίνδυνο για να τραυματιστούμε». Τα όσα έλεγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΣ δεν εισακούστηκαν από τους υπεύθυνους. Ένα γήπεδο… ντροπή, ένα γήπεδο στο οποίο μόνο ποδοσφαιρικός αγώνας δεν μπορούσε να γίνει. Κι όμως… έγινε.

Οι παίκτες ήταν προσεκτικοί, αφού ο πάγος είχε καλύψει το ¼ του γηπέδου. Και μετά το τέλος του ματς ήταν έξαλλοι. «Κανονικά αυτό το παιχνίδι δεν θα έπρεπε να αρχίσει . Στο ένα σημείο του γηπέδου ήταν τσιμέντο λόγω πάγου και σε άλλα σημεία του γηπέδου ήταν βούρκος και βούλιαζε το πόδι μέσα», έλεγαν στα αποδυτήρια. Φυσικά, στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.

Εκνευρισμένος με όλα αυτά ήταν και ο Γιώργος Δώνης, κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις του. Ο Έλληνας προπονητής μιλώντας και με τους συνεργάτες του ανέφερε πως είναι άδικο να γίνει οποιαδήποτε ποδοσφαιρική κριτική.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι άδικο να γίνεται οποιαδήποτε κριτική, για το σημερινό παιχνίδι . Δεν μπορούμε σήμερα να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Πιο ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο; Είμαστε μία ομάδα, που παίζει σε όλο το πλάτος το γηπέδου και σήμερα αυτό δεν μπορούσε να γίνει. Οποιος δεν ήταν εδώ να πατήσει τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.