ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το ματς με Βιλερμπάν (Pic)

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε το κόσμο του για τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τη Βιλερμπάν (24/1, 21:30).

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το ματς με Βιλερμπάν (Pic)

Η Ευρωλίγκα συνεχίζεται με εντός έδρας αναμέτρηση -τη τρίτη συνεχόμενη- για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος για την 21η αγωνιστική, υποδέχεται τη Βιλερμπάν (24/1, 21:30).

H KAE φρόντισε να ενημερώσει το κόσμο της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηρίων και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να κλείσει μία θέση στο ΟΑΚΑ.

Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.999 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...