ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Χαρούμενος που σκοράρω και κερδίζουμε»

Για το γκολ που σημείωσε και τις συνεχόμενες νίκες που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, μίλησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Σένκεφελντ: «Χαρούμενος που σκοράρω και κερδίζουμε»

Ο Ολλανδός σκληροτράχηλος αμυντικός σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο και σχολιάζοντας τη σημερινή εμφάνιση αναφέρθηκε στη χαρά που νιώθει όταν σκοράρει και στο «τριφύλλι» που είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να συνεχίζει να επικρατεί σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός αμυντικός

Για το ματς και το γκολ που σημείωσε: «Αν έχω την ευκαιρία να σκοράρω, το κάνω. Χαρούμενος για τη νίκη. Ξεκινήσαμε με ένταση, κάναμε ευκαιρίες. Πέσαμε λίγο μετά, ανεβήκαμε ξανά και τελειώσαμε το ματς».

Για το γκολ από στημένη φάση: «Αν μου δώσουν μια καλή μπαλιά θα σκοράρω, θέλω περισσότερες».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.754 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις συνεχόμενες νίκες: «Είμαστε σε εξέλιξη, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Μπορούμε να χαρούμε, αλλά από αύριο βλέπουμε το επόμενο ματς. Έτσι είναι όταν παίζεις σε μεγάλη ομάδα».

Για τον Αγιούμπ που τον ξέρει απ’ την Ολλανδία: «Έχουμε παίξει αντίπαλοι, είναι λίγο νεότερος. Μιλήσαμε πριν έρθει, με ρώτησε για τη χώρα και την ομάδα και πήρε την απόφαση να έρθει. Είναι καλός παίκτης και θα δείξει πράγματα. Θα τον βοηθήσουμε να αισθανθεί όμορφα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...