ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Μεγάλη εμφάνιση στη Σύρο και διπλό

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-2 σετ πήρε ο Παναθηναϊκός στη Σύρο κόντρα στο Φοίνικα και παρέμεινε μόνος στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παναθηναϊκός: Μεγάλη εμφάνιση στη Σύρο και διπλό

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-2 σετ πήρε ο Παναθηναϊκός στη Σύρο κόντρα στο Φοίνικα και παρέμεινε μόνος στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το «τριφύλλι» πλέον έχει 26 βαθμούς έναντι 29 του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 24 βαθμούς και ο Φοίνικας Σύρου με 23 βαθμούς.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πήραν δύο πολύτιμους βαθμούς σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος  στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague. Αξίζει να σημειωθεί ότι έκανε ντεμπούτο με την ομάδα του Παναθηναϊκού ο Βόγιν Τσάτσιτς που σημείωσε εννιά πόντους  έχοντας και έναν άσο. Παράλληλα εξαιρετική παρουσία είχε ο Σάσα Στάροβιτς με 21 πόντους καθώς και ο Λούκας Ρανγκέλ με 18 πόντους και εννιά πόντους από μπλοκ.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.289 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά και το έχασε με 25-19 ωστόσο είχε την υπομονή και την επιμονή στο δεύτερο σετ ώστε να το κατακτήσει με 30-32. Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟ επέβαλλε τον ρυθμό του και το κατέκτησε με 21-25 όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισα εκ νέου αφού κατέκτησαν το τέταρτο σετ με 25-20. Στο τάι μπρέικ ο Παναθηναϊκός είχε από την αρχή το πάνω χέρι και κατάφερα να το κατακτήσει με 12-15.

Τα σετ: 2-3 (25-19, 30-32, 21-25, 25-20, 12-15)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.