ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλο το ντέρμπι των Νέων!

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος αλλά τελικά ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ματς των Νέων στο Κορωπί κι έτσι δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει στην βαθμολογία.

Ισόπαλο το ντέρμπι των Νέων!

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος αλλά τελικά ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ματς των Νέων στο Κορωπί κι έτσι δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει στην βαθμολογία.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Superleague K19 Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Κορωπί. Με αυτή την ισοπαλία, ο Δικέφαλος του Βορρά παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα διατηρώντας απόσταση δύο βαθμών από το δεύτερο τριφύλλι.

Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, όμως, δεν κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος και είχε αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ.

Στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχουν έντονα παράπονα για δυο περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν στο τριφύλλι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.681 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ  στο 26’με ωραίο πλασέ του Αθανασακόπουλου, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Για τον δικέφαλο του βορρά ισοφάρισε για το τελικό 1-1 ο Τσοπούρογλου στο 46′. Ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Αλεξανδρόπουλο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.