ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιόχανσον: «Ματς της χρονιάς για εμάς την Τετάρτη»

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο, αναφέρθηκε ο Ματίας Γιόχανσον.

Γιόχανσον: «Ματς της χρονιάς για εμάς την Τετάρτη»

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής μιλώντας μετά το φινάλε του ματς με την ΑΕΚ, σχολίασε την αγωνιστική εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ένωση, σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις και όσα συνέβησαν στον πρώτο προημιτελικό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε ματς ορόσημο για τη φετινή σεζόν τη ρεβάνς της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός μπακ:

Παρά τις αλλαγές και παρά την ήττα, δείξατε και κόντρα στην ΑΕΚ ότι είχατε τον έλεγχο και παίξατε καλύτερα, πως είδες εσύ αυτό το παιχνίδι;

«Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι, νομίζω είχαμε σχεδόν 70% κατοχή. Αυτό τα λέει όλα, ο αντίπαλος εμφανώς μας φοβόταν όμως εμείς δεν κάναμε αρκετές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Στην άλλη πλευρά, η ΑΕΚ με μια-δυο ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα, σκόραρε και αυτό το γκολ έκρινε τον αγώνα. Αυτό ήταν το άσχημο για εμάς».

Έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές για να είναι «φρέσκια» η ομάδα στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ;

«Ξεκουράσαμε κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές, δώσαμε σε κάποια νέα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν επίσης. Θεωρώ ότι είμαστε 100% έτοιμοι για την Τετάρτη».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.724 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εσύ έπαιξες για ακόμα μια φορά σε όλο το 90λεπτο, σε τι κατάσταση είσαι; 

«Αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι πολύ καλά».

Έχετε ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά σας στο ματς της Τετάρτης, νιώθετε έτοιμοι για την πρόκληση;

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Είναι όλα ή τίποτα. Αν θέλουμε να περάσουμε, πρέπει να τους νικήσουμε 3-0. Θα προσπαθήσουμε να το δούμε γκολ με το γκολ για να τα καταφέρουμε».

Σας έχει πεισμώσει ο τρόπος που ήρθε το 2-0 του πρώτου αγώνα, με τα διαιτητικά λάθη;

«Ξέρουμε πως ο διαιτητής πήρε λάθος απόφαση στο ματς της Τούμπας. Εμείς στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον ΠΑΟΚ, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Άρα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Είναι πιθανό να τα καταφέρουμε».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει της Τετάρτης;

«Ελάτε να μας στηρίξετε, σας χρειαζόμαστε. Σας θέλουμε δίπλα μας όπως και στο τελευταίο παιχνίδι».

Μια προσωπική ερώτηση, στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν στις κερκίδες ο τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον. Σου έδωσε έξτρα κίνητρο αυτό για να αγωνιστείς;

«Σίγουρα, ήξερα πως θα ερχόταν ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας και ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για εμένα. Ήθελε να παίξω. Η εθνική ομάδα είναι ένα όνειρο για εμένα. Έχω βρεθεί εκεί και στο παρελθόν, αλλά πάει πάρα πολύς καιρός από τότε. Ήταν ωραίο συναίσθημα που ήρθε να με δει να αγωνίζομαι».

Έχει αλλάξει κάτι σχετικά με την πιθανότητα να μείνεις στον Παναθηναϊκό; Έχουν γίνει κάποιες νέες συζητήσεις;

«Δεν γνωρίζω ακόμα, θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα, αλλά έχουμε πει λίγα πράγματα. Καλύτερο θα είναι να μιλήσετε με τον τεχνικό διευθυντή για αυτό το θέμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.