ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Έκανε αυτό που έπρεπε και φορτσάρει για τα πλέι οφ

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου στο ΟΑΚΑ, τη σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη και το μεγάλο στοίχημα των πλέι οφ.

Έκανε αυτό που έπρεπε και φορτσάρει για τα πλέι οφ

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου στο ΟΑΚΑ, τη σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη και το μεγάλο στοίχημα των πλέι οφ.

Όλες αυτές τις μέρες τονίζαμε ότι η μεγάλη προσπάθεια του Γιώργου Δώνη ενόψει του αγώνα με τον Βόλο είναι να προετοιμάσει πνευματικά την ομάδα του, προκειμένου αυτή να παραταχθεί με σοβαρότητα και συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ. Η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου, εν τέλει, δεν επηρέασε τους “πράσινους”. Το “τριφύλλι” είδε το ματς με την απαραίτητη προσήλωση και έφτασε σε μια άνετη νίκη με 4-1, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα, ενώ θα μπορούσε να βάλει και περισσότερα τέρματα.

Το γκολ του Νάγκι από νωρίς ήταν αυτό που έλυσε και τα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Ο Ούγγρος σημείωσε το παρθενικό τέρμα του με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια όλα έγιναν εύκολα. Ο Μακέντα με τα δυο γκολ που σημείωσε, έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα και συνολικά τα 13 με την πράσινη φανέλα φέτος. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιταλός ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του από την περίοδο 2013/14 στην Τσάμπιονσιπ. Και έχει ακόμα δρόμο για φέτος…

Ο Χατζηγιοβάνης ήταν ορεξάτος στο ματς, έβαλε το τέταρτο τέρμα του “τριφυλλιού” και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός σε κάποιες τελικές πάσες, αλλά και πιο απλός στο παιχνίδι του, τότε το… κοντέρ θα έγραφε περισσότερα. Ο νεαρός Ζαγαρίτης, στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, ήταν θετικός. Είχε συνέπεια, ήταν σχεδόν αλάνθαστος στο αμυντικό κομμάτι και απέφευγε τις περιττές ενέργειες. Επιθετικά δεν έκανε πολλά, αλλά, ούτως ή άλλως, το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι μέσα στα χαρακτηριστικά του. Σε ό, τι αφορά τον επίσης νεαρό γκολκίπερ Ξενόπουλο, είχε μια εντυπωσιακή επέμβαση στην επανάληψη, ενώ στο φοβερό γκολ του Γέντρισεκ δε φέρει ευθύνη. Ο επιθετικός του Βόλου έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, στέλνοντας την μπάλα εκεί που κανένας τερματοφύλακας στον κόσμο δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό…

Η κανονική σεζόν τελείωσε με τον Παναθηναϊκό να κάνει το χρέος του στο… παγωμένο ΟΑΚΑ απέναντι στον Βόλο και τώρα σειρά παίρνουν τα πλέι οφ και τα μεγάλα ματς τα οποία θα κληθεί να δώσει η ομάδα του Γιώργου Δώνη. Εκεί, το μεγάλο στοίχημα είναι οι “πράσινοι” να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στα ντέρμπι και να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται. Με αυτό το σκεπτικό θα δουλέψει ο Έλληνας τεχνικός και με τέτοια λογική θα προετοιμάσει στους ποδοσφαιριστές του γι’ αυτά τα παιχνίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE