ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Μένουμε σπίτι: Τα 10 πιο… Παναθηναϊκά βίντεο που πρέπει να δείτε αυτές τις μέρες (vid)

Μένουμε σπίτι... Παναθηναϊκά! Τo panathinaikos24.gr σας βοηθάει να περάσετε όμορφα τις ώρες μέσα στο σπίτι σας, παρουσιάζοντάς σας το top 10 των καλύτερων πράσινων βίντεο.

Μένουμε σπίτι: Τα 10 πιο... Παναθηναϊκά βίντεο που πρέπει να δείτε αυτές τις μέρες (vid)

Μένουμε σπίτι… Παναθηναϊκά! Τo panathinaikos24.gr σας βοηθάει να περάσετε όμορφα τις ώρες μέσα στο σπίτι σας, παρουσιάζοντάς σας το top 10 των καλύτερων πράσινων βίντεο.

Οι στιγμές είναι δύσκολες, αλλά η ώρα στο σπίτι πρέπει να περνάει δημιουργικά και ευχάριστα. Είτε κάνοντας δουλειές, είτε διαβάζοντας βιβλίο, είτε κάνοντας γυμναστική. Το panathinaikos24.gr προτείνει έναν ακόμη τρόπο για να βάλετε τέλος στην καθημερινή σας ρουτίνα. Διαλέξαμε τα 10 καλύτερα βίντεο για τον  Παναθηναϊκό και σας τα παρουσιάζουμε. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε.

1.The past is our future

Ένα από τα καλύτερα μπασκετικά βίντεο από τον… ειδικό και γνωστό σε όλους sopist. Ένα αφιέρωμα στα έξι ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού σε ένα βίντεο 7 λεπτών που θα σας ταξιδέψει στα ένδοξα μπασκετικά χρόνια του “τριφυλλιού” και θα σας συγκινήσει.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2. Ευρωπαϊκές βραδιές που δεν ξεχνάμε

Από το μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο. Στο παρακάτω βίντεο θα θυμηθείτε σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές του παρελθόντος. Σημαντικά διπλά σε μεγάλες έδρες και πορείες που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας άλλος ελληνικός Σύλλογος. ΕΛΛΑΣ – ΕΥΡΩΠΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ…

3. Στην ελίτ της Ευρώπης 2001-02

Ενα ντοκιμαντέρ για τη μεγαλειώδη ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2001-02. Η ομάδα έφτασε μέχρι τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα, στις λεπτομέρειες. Ολο αυτό το διάστημα πήρε σπουδαίες νίκες και άλωσε ξανά έδρες.  Δείτε το σε δυο βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=PZ2LwU7T0-M

4. Παναθηναϊκό μεγαλείο στο “καμίνι” του ΟΑΚΑ

Άλλο ένα ευρωπαϊκό… βίντεο για τον πρέσβη. Η νίκη επί της Γιουβέντους στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με 3-1 και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά που έχει μείνει στην ιστορία.

5. Το γκολ του Βαζέχα με φυσικό ήχο

Συνεχίζουμε ευρωπαϊκά από τη χρυσή χρονιά 1995-96. Το γκολ του Βαζέχα επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ σε μια σπάνια version. Μόνο με  φυσικό ήχο από την εξέδρα και τους τρελούς πανηγυρισμούς των οπαδών του τριφυλλιού μετά το τέρμα του Πολωνού, στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εκείνης της περιόδου.

6. Γουέμπλεϊ – τελικός: Όλο το παιχνίδι!

Ο Παναθηναϊκός παραμένει μέχρι και σήμερα η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει πάει σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δείτε το σπουδαίο ματς με τον Άγιαξ το 1971 στο Γουέμπλει της Αγγλίας. Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι.

7.”Δεν είναι, δεν είναι” – Η ανατριχίλα με Σισέ στη Ρώμη

Το τελευταίο μεγάλο ευρωπαϊκό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” νικάνε 3-2 εκτός έδρας τη Ρόμα, παίρνοντας πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και οι 8.000 οπαδοί του στις κερκίδες παραλληρούν. Δείτε LIVE το τρίτο γκολ της ομάδας από τον Σισέ και… ακούστε τις αντιδράσεις, όπως η χαρακτηριστική ατάκα φιλάθλου “δεν είναι, δεν είναι” (οφσάιντ).

8. Πρωτάθλημα 2010: Ολα τα γκολ

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όλα τα γκολ της εκπληκτικής σεζόν 2009-10. Ηταν η χρονιά των αστεριών, η χρονιά του νταμπλ. Σισέ, Λέτο, Καραγκούνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο και άλλοι πολλοί…

9. Παναθηναϊκές αξίες

Άλλο ένα εξαιρετικό βίντεο από τον sopist που συγκινεί. Η καλύτερη πεντάδα στο μπάσκετ, όπως ψηφίστηκε από τον κόσμο της ομάδας. Ηταν τότε που το ΟΑΚΑ δάκρυσε με το “ευχαριστώ” του Παύλου και την ατάκα του Θανάση “όταν πεθάνω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού”

10. Ω, τι κόσμος Θεέ μου

Για φινάλε σας αφήσαμε ένα βίντεο με μια από τις καλύτερες πράσινες κερκίδες όλων των εποχών. Κλειστό του ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα στις 31 Μαρτίου του 2011 και πάνω από 20.000 κόσμου να παραληρούν. Οσοι ήταν εκείνη τη μέρα μέσα στο γήπεδο, έχουν να το λένε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.