ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μένουμε σπίτι: Το Ultras φέρνει τους χούλιγκαν του ιταλικού νότου στο Netflix

Το ultras κάνει πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου στο Netflix.

Μένουμε σπίτι: Το Ultras φέρνει τους χούλιγκαν του ιταλικού νότου στο Netflix

Το ultras κάνει πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου στο Netflix.

O Francesco Lettieri θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους σκηνοθέτες στην Ιταλία. Ο 35χρονος Ναπολιτάνος έχει δημιουργήσει αρκετά καλό όνομα, κυρίως με short films και video clips για γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Liberato, Calcutta, Noyz Narcos, Carl Brave x Franco 126, Emis Killa, Thegiornalisti, Motta, Giovanni Truppi, Fast Animals and Slow Kids, K-Conjog, Nada κ.α. Κάποια από τα clips του θεωρούνται διαμάντια της ευρωπαϊκής indie σκηνής.

Με το Ultras -που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 20 Μαρτίου- πραγματοποιεί το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, θέτοντας στο επίκεντρο διαφορετικούς χαρακτήρες ενός συνδέσμου φανατικών οπαδών μίας ποδοσφαιρικής ομάδας (χωρίς να το λέει ξεκάθαρα, πρόκειται για τη Νάπολι) κατά τις τελευταίες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος. Περισσότερο από κάθε άλλο, περιγράφονται τα σκηνικά βίας και οι συγκρούσεις με χούλιγκαν άλλων ομάδων αλλά και οι κοινωνικές προεκτάσεις αυτών στο παρόν και το μέλλον των πρωταγωνιστών.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...