ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σε καραντίνα επιβατικό πλοίο λόγω ύποπτου κρούσματος!

Το πλήρωμα μπαίνει σε καραντίνα εντός του πλοίου.

Σε καραντίνα επιβατικό πλοίο λόγω ύποπτου κρούσματος!

Στο λιμάνι της Ραφήνας αναμένεται να καταπλεύσει το πλοίο «Θεολόγος Π» το οποίο μεταφέρει μόνο μέλη πληρώματος, ένα εκ των οποίων έχει ύποπτα συμπτώματα, που παραπέμπουν σ’ αυτά των κρουσμάτων του κορονοϊού. Το μέλος του πληρώματος αναμένεται να παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο αναφοράς, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης το πλοίο θα παραμείνει δεμένο στο λιμάνι της Ραφήνας και τα 40 μέλη πληρώματος τελούν υπό καραντίνα. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ανδρος-Τήνος-Μύκονος, με τελικό προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας.

Στην Ανδρο το πλοίο αποβίβασε 17 επιβάτες, 13 στην Μύκονο και 8 στην Τήνο, οι οποίοι έχουν λάβει οδηγίες να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα για το μέλος του πληρώματος του «Θεολόγος Π».

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.