ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Οι «πονηροί» παίζουν με τον πόνο και την αγωνία του κόσμου

Εδώ και δύο εβδομάδες ζούμε κάτι πρωτόγνωρο. Κάτι, που δεν φανταζόμαστε, ότι θα ζήσουμε. Κάτι, που μας μοιάζει, ότι είναι ταινία και όχι πραγματικότητα. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.

Οι «πονηροί» παίζουν με τον πόνο και την αγωνία του κόσμου

Είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και έξω υπάρχει ο μεγάλος εχθρός. Ο ιός, που κυκλοφορεί ελεύθερος και απειλεί, όσους από εμάς κυκλοφορούμε και ερχόμαστε σε επαφή με άλλους συνανθρώπους μας, που δεν είναι του οικογενειακού μας περιβάλλοντος.

Ουσιαστικά ζούμε έναν πόλεμο, που δεν γίνεται με όπλα, αλλά με αντίπαλο τον κορωνοϊό. Βλέπουμε τι γίνεται στην Ιταλία, στην Ισπανία με εκατοντάδες νεκρούς κάθε μέρα, πλέον και στην Αγγλία και στην Ολλανδία και στην Γαλλία. Ο ιός επεκτείνεται ανησυχητικά σε όλο τον κόσμο και σε σχέση με τις άλλες χώρες είμαστε λίγο καλύτερα. Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα έχουμε χάσει 32 συνανθρώπους μας. Ζούμε μία τραγωδία. Και την στιγμή, που ζούμε μία τραγωδία και όλοι προσπαθούμε να νικήσουμε αυτή την μάχη υπάρχουν οι «πονηροί», που πουλάνε πνεύμα.

Αυτοί, που φτιάχνουν βίντεο και συνδυάζουν τον θάνατο του Κόμπι με τον ιό, για να κάνουν τους πονηρούς, να πουλήσουν πνεύμα και με την συνωμοσιολογία να «καίνε» το μυαλό του απλού κόσμου. Θα μου πεις, υπάρχει σοβαρός κόσμος, που πιστεύει αυτές τις αηδίες; Υπάρχει κόσμος, που πιστεύει, ότι τα πλάνα με τα φέρετρα από την Ιταλία και τα στρατιωτικά οχήματα δεν είναι τωρινά, από παλιές εποχές; Δυστυχώς υπάρχει κόσμος, που όλα αυτά τα πιστεύει. Και επειδή ο κόσμος βρίσκεται σε πανικό, με όλα αυτά που γίνονται δεν μπορείς να πεις, πως είναι δυνατόν να τα πιστεύουν.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν το μυαλό είναι θολωμένο, δεν βλέπεις καθαρά και επειδή στην Ελλάδα μας αρέσει σαν λαός να πιστεύουμε, ότι δεν είναι αυτό, που φαίνεται, αλλά κάτι άλλο, που δεν φαίνεται, για αυτό και αυτοί οι συνωμοσιολόγοι κάνουν… πάρτι αυτό τον καιρό.

Εγώ ένα έχω να πω. Όσοι πιστεύουν, ότι όλα αυτά είναι υπερβολές και δεν είναι όπως μας τα λένε, ας βγουν έξω, ας έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους, ας ζήσουν κανονικά. Όταν κολλήσουν τον ιό, μετά όμως μην τα βάλουν με το κράτος. Να κοιταχτούν στον καθρέπτη και να αναζητήσουν εκεί την ευθύνη. Και στη συνέχεια να μπουν στο Youtube και να κάνουν αναφορά σε τέτοια βίντεο. Αυτά και να έχετε όλοι δύναμη και κουράγιο, διότι τα δύσκολα είναι μπροστά. Υγεία να έχουμε και όλα ξεπερνιούνται…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.