Είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και έξω υπάρχει ο μεγάλος εχθρός. Ο ιός, που κυκλοφορεί ελεύθερος και απειλεί, όσους από εμάς κυκλοφορούμε και ερχόμαστε σε επαφή με άλλους συνανθρώπους μας, που δεν είναι του οικογενειακού μας περιβάλλοντος.

Ουσιαστικά ζούμε έναν πόλεμο, που δεν γίνεται με όπλα, αλλά με αντίπαλο τον κορωνοϊό. Βλέπουμε τι γίνεται στην Ιταλία, στην Ισπανία με εκατοντάδες νεκρούς κάθε μέρα, πλέον και στην Αγγλία και στην Ολλανδία και στην Γαλλία. Ο ιός επεκτείνεται ανησυχητικά σε όλο τον κόσμο και σε σχέση με τις άλλες χώρες είμαστε λίγο καλύτερα. Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα έχουμε χάσει 32 συνανθρώπους μας. Ζούμε μία τραγωδία. Και την στιγμή, που ζούμε μία τραγωδία και όλοι προσπαθούμε να νικήσουμε αυτή την μάχη υπάρχουν οι «πονηροί», που πουλάνε πνεύμα.

Αυτοί, που φτιάχνουν βίντεο και συνδυάζουν τον θάνατο του Κόμπι με τον ιό, για να κάνουν τους πονηρούς, να πουλήσουν πνεύμα και με την συνωμοσιολογία να «καίνε» το μυαλό του απλού κόσμου. Θα μου πεις, υπάρχει σοβαρός κόσμος, που πιστεύει αυτές τις αηδίες; Υπάρχει κόσμος, που πιστεύει, ότι τα πλάνα με τα φέρετρα από την Ιταλία και τα στρατιωτικά οχήματα δεν είναι τωρινά, από παλιές εποχές; Δυστυχώς υπάρχει κόσμος, που όλα αυτά τα πιστεύει. Και επειδή ο κόσμος βρίσκεται σε πανικό, με όλα αυτά που γίνονται δεν μπορείς να πεις, πως είναι δυνατόν να τα πιστεύουν.

Όταν το μυαλό είναι θολωμένο, δεν βλέπεις καθαρά και επειδή στην Ελλάδα μας αρέσει σαν λαός να πιστεύουμε, ότι δεν είναι αυτό, που φαίνεται, αλλά κάτι άλλο, που δεν φαίνεται, για αυτό και αυτοί οι συνωμοσιολόγοι κάνουν… πάρτι αυτό τον καιρό.

Εγώ ένα έχω να πω. Όσοι πιστεύουν, ότι όλα αυτά είναι υπερβολές και δεν είναι όπως μας τα λένε, ας βγουν έξω, ας έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους, ας ζήσουν κανονικά. Όταν κολλήσουν τον ιό, μετά όμως μην τα βάλουν με το κράτος. Να κοιταχτούν στον καθρέπτη και να αναζητήσουν εκεί την ευθύνη. Και στη συνέχεια να μπουν στο Youtube και να κάνουν αναφορά σε τέτοια βίντεο. Αυτά και να έχετε όλοι δύναμη και κουράγιο, διότι τα δύσκολα είναι μπροστά. Υγεία να έχουμε και όλα ξεπερνιούνται…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS