ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Super League: Η κρίσιμη εβδομάδα για την επανέναρξη – Αυτά θα ζητήσει από την Πολιτεία η λίγκα

To working group της Super League συνεχίζει τις μελέτες με σκοπό να έχει όλα τα δεδομένα για το "αύριο" και η εβδομάδα που θα έρθει είναι και η πιο κρίσιμη για το μέλλον της φετινής χρονιάς.

Super League: Η κρίσιμη εβδομάδα για την επανέναρξη - Αυτά θα ζητήσει από την Πολιτεία η λίγκα

To working group της Super League συνεχίζει τις μελέτες με σκοπό να έχει όλα τα δεδομένα για το “αύριο” και η εβδομάδα που θα έρθει είναι και η πιο κρίσιμη για το μέλλον της φετινής χρονιάς.

Οι άνθρωποι των ΠΑΕ που βρίσκονται στην ομάδα εργασίας (μέσα σε αυτές και ο Παναθηναϊκός) εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα σε ό, τι έχει να κάνει, αρχικά, με το οικονομικό κομμάτι και τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού. Άλλωστε, προς αυτή την κατεύθυνση έχει δοθεί εντολή σε διεθνή οίκο ελεγκτικό οίκο για την τεχνοκρατική καταγραφή των οικονομικών συνεπειών του ιού στο ποδόσφαιρο και τις ομάδες – μέλη της διοργανώτριας αρχής.

Από εκεί και πέρα, ένα σημαντικό ζήτημα είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος και πόσες είναι οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο. Απαντες προσπαθούν να εξαντλήσουν τα περιθώρια, προκειμένου να υπάρξει ξανά δράση στην πρώτη κατηγορία, αλλά κατανοούν ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτό τον έχει η ελληνική κυβέρνηση. Προέχει η δημόσια υγεία και μετά τα υπόλοιπα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πλαίσιο αυτό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τέλος της εβδομάδας και αφού η Super League έχει κάποια αποτελέσματα από τον έλεγχο – και όχι μόνο- στα χέρια της, θα ζητήσει από την Πολιτεία αν μπορούν να μπουν κάποιοι στόχοι – όρια.

Ο πρόεδρος της Λίγκας σε συνεργασία με την ΕΠΟ θα απευθυνθούν στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και θα του μιλήσουν με συγκεκριμένες ημερομηνίες για επιστροφή στις προπονήσεις και στη συνέχεια για σέντρα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Υπάρχει μια σκέψη για προπονήσεις στις 15 Μαΐου και αγώνες ένα μήνα μετά, αλλά είναι κι αυτές σε θεωρητικό επίπεδο. Αυτό που θα κάνουν από τη λίγκα είναι να ζητήσουν από την Πολιτεία αν είναι σε θέση να τους απαντήσουν σε ερώτημα “είναι εφικτό να βάλουμε αυτούς τους στόχους στις ημερομηνίες που θέτουμε;”. Ανάλογα από την απάντηση, θα προχωρήσει και ο σχεδιασμός για την επιστροφή στη δράση. Είναι αυτονόητο ότι σε ενδεχόμενη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, τα ματς θα γίνουν κεκλεισμένων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.