ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ ο Καλαϊτζάκης (Pic)

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης δήλωσε συμμετοχή στο προσεχές ντραφτ του NBA και μετά την πολύ καλή σεζόν του στη Νεβέζις θα δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Παναθηναϊκός: Δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ ο Καλαϊτζάκης (Pic)

Ο Έλληνας γκαρντ που δόθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό στη Νεβέζις το περασμένο καλοκαίρι, μέτρησε 12.2 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο και αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή.

Μιλώντας στο ESPN ο νεαρός γκαρντ ανέφερε ότι θέλει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για προπονήσεις, κάτι που δεν μπορεί να κάνει όμως αυτή τη στιγμή, μετά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, το πρωτάθλημα της Λιθουανίας ήταν από τα πρώτα που σταμάτησα και προλάβαμε να επιστρέψουμε σπίτι πριν τους περιορισμούς. Δουλεύω καθημερινά και περνάω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου, κάτι που δεν είχα την ευκαιρία να κάνω. Δουλεύω με βάρη και μία μπασκέτα στο σπίτι, οπότε τα χρησιμοποιώ για να παραμείνω σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχεδίαζα να περάσω λίγο χρόνο στις ΗΠΑ στο τέλος της σεζόν για να μπορέσω να προπονηθώ, τώρα όμως δεν γίνεται αυτό. Θα δουλέψω όσο μπορώ και μου επιτρέπεται. Αν Μας δοθεί η δυνατότητα, θα φέρω στην Ελλάδα τον ασίσταντ της Νεβέζια, τον κόουτς Μαρτινας Στανκοβίτσιους, για να με βοηθήσει με τις ατομικές προπονήσεις.

Μένω σπίτι και προσπαθώ να «παρασύρω» κι άλλους να το κάνουν για να μείνουμε ασφαλείς και να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτή την κατάσταση. Ο στόχος μου παραμένει ο ίδιος. Θέλω να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα κάτω από αυτές τις συνθήκες και ελπίζω όταν όλα τελειώσουν, να πάνε όλα καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.