ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Οι αναμνήσεις της Ευρωλίγκα από το 6ο αστέρι στη Βαρκελώνη (Pic, Vids)

Την κατάκτηση της Ευρώπης για 6η φορά από τον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε η Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός: Οι αναμνήσεις της Ευρωλίγκα από το 6ο αστέρι στη Βαρκελώνη (Pic, Vids)

Τον τελικό της Βαρκελώνης το 2011 του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι θυμήθηκε η Ευρωλίγκα στα social media της.

Στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στο instagram στάθηκε στην παρουσία του Νικ Καλάθη στον τελικό κόντρα στην ομάδα από το Τελ Αβίβ.

View this post on Instagram

TONIGHT! We travel back to 2011 for the CHAMPIONSHIP GAME between @maccabitlv and @paobcgr Who will take the GLORY? 📺 Facebook Premiere 🕔 19:00 CET #GameON | #EUROLEAGUEUNITED

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague) on

Στη συνέχεια, στην επόμενη ανάρτησή της, ανέβασε βίντεο με τα highlights της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι και τον τρόπο με τον οποίο το «τριφύλλι» κατέκτησε το 6ο Ευρωπαϊκό της ιστορίας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.