ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: «Ο εχθρός είναι εντός – Πολλοί βάζουν τη φιλοδοξία τους πάνω από την ομάδα»

Βαριές δηλώσεις από τον Στέφανο Κοτσόλη για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Τι είπε για την κατάκτηση του κυπέλλου το 2014.

Κοτσόλης: «Ο εχθρός είναι εντός - Πολλοί βάζουν τη φιλοδοξία τους πάνω από την ομάδα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη», παραχώρησε ο παλαίμαχος πλέον τερματοφύλακας Στέφανος Κοτσόλης και μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας το 2014 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Στέφανος Κοτσόλης αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού τότε στη διοργάνωση, την επιθυμία όλων για την επικράτηση στον τελικό κόντρα στο Δικέφαλο, ενώ έκανε δριμεία επίθεση σε ανθρώπους που βρίσκονται εντός ομάδας για το τέλμα που έχει περιέλθει σήμερα το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας στην «Πράσινη»

Για την επέτειο από την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2014:

«O τίτλος ήταν το επιστέγασμα μίας μεγάλης προσπάθειας. Υπήρχε ξεκάθαρο πλάνο και αρμοδιότητες. Ήταν μία γερή αλυσίδα. Ανεξάρτητα από κλυδωνισμούς τήρησαν και στήριξαν το πλάνο γι αυτό υπήρξε το θετικό αποτέλεσμα στο τέλος. Υπήρχε αρμονική συνεργασία και πήγαν το πλάνο μέχρι τέλους.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ταπεινότητα επίσης ήταν μέρος της φιλοσοφίας. Είχαν ζητήσει από μένα και τους Μπεργκ, Μέντες, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, τους πιο έμπειρους ανεξάρτητα αν παίζουμε καλά να κρατάμε χαμηλά τον πήχη κι όταν δεν παίζαμε να εμψυχώνουμε τους νεότερους».

Για την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου: «Σε όλη αυτή τη διαδικασία τα πιο δύσκολα ήταν όντως εκείνα με τον ΟΦΗ. Υπήρχε τεράστια προσμονή για τον τελικό και μία βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά. Αν μπορούσαμε δηλαδή να παίζαμε τον τελικό και την επόμενη μέρα κιόλας. Το θέλαμε τόσο πολύ το κύπελλο».

Για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό:

«Ακόμα και την περίοδο του Στραματσόνι είχαν έρθει καλοί παίκτες. Αλλά νωρίς άρχισαν τα προβλήματα με τις πληρωμές οι ξένοι αντιδρούν διαφορετικά από τους Έλληνες και πήγαν όλα στραβά. Αν τότε στηριζόταν το πλάνο θα πηγαίναμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έφτασε εδώ γιατί δεν υπάρχει συσπείρωση ξεκάθαρο πλάνο διακριτοί ρόλοι. Και φυσικά η στελέχωση σε όλα τα επίπεδα δεν είναι αυτή που πρέπει. Ο εχθρός είναι εντός των πυλών. Πολλοί βάζουν πιο πάνω τη προσωπική φιλοδοξία από τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.