ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με το μαντρί στην πλάτη

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου γράφει για τις 29 σελίδες με ΣΤΟΙΧΕΙΑ που οδήγησαν την ανακρίτρια κ. Σπανού στην εισήγηση προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, τα παράλογα και τα λογικά της υπόθεσης…

Με το μαντρί στην πλάτη

Τίποτα δεν είναι παράλογο από όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της εισήγησης της ανακρίτριας Σπανού. Δεν είναι παράλογη η σιωπή των media, υπάρχει φόβος, τρόμος μάλλον, όπου δεν υπάρχει εξάρτηση. Δεν είναι παράλογο που το θέμα σηκώνουν τα μεγαλύτερα Μέσα του πλανήτη και χρειάζεται να είσαι πολύγλωσσος για να ενημερωθείς, ο Μαρινάκης είναι πολυσχιδής προσωπικότητα και ο Ολυμπιακός παίζει μόνιμα στα ευρωπαϊκά κύπελλα, απασχολεί και τους ποδοσφαιρόφιλους στο εξωτερικό μια πρόταση υποβιβασμού, όπως θα μας απασχολούσε κι εμάς ο πιθανός υποβιβασμός της Μπιλμπάο, της Τορίνο, της Άστον Βίλα.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.