ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μην μιλήσετε ποτέ για τον Παναθηναϊκό στον Βαρδινογιάννη»

Εκτενές αφιέωρωμα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει ιστοσελίδα 4τροχοί.

«Μην μιλήσετε ποτέ για τον Παναθηναϊκό στον Βαρδινογιάννη»

Αναλυτικά το αφιέρωμα:

Ο κ. Γιάννης, ο νεότερος. Αν δεν ερχόταν στην παρέα δε θα τον γνωρίζαμε ούτε από τον Ίακχο, αφού μισεί τη δημοσιότητα. Καλό είναι αν ποτέ τον συναντήσετε, να μην του μιλήστε για τον ΠΑΟ. Για αγώνες λοιπόν και η ιστορία σε σχέση με τον δάσκαλό του, τον Γιώργο Ραπτόπουλο, είναι γνωστή. Η συνέχεια έχει τη σφραγίδα “Κώστας Στεφανής” στον “πάπυρο” της Genesis και ως δεύτερη υπογραφή, “Νίκος Πάνος”. Η ομάδα του διακρινόταν από την τεχνογνωσία και την τεχνική της Abarth, αλλά και από το συναίσθημα που τους χαρακτήριζε στα πολλά καλά και στα ελάχιστα δύσκολα – ως ατυχίες. Ρωτούν, αν οδηγούσε. Επιτρέψτε μας, “πετούσε”. Είτε πάλευε μαθαίνοντας. με τα δύστροπα Audi, είτε ζωγραφίζοντας με όλες τις Lancia, από το 1987, μέχρι το 1993.

Κυρίως στο χώμα, αλλά οδήγησε υπέροχα και στην άσφαλτο. Ένα χρόνο μετά, το 1994, ήρθε… φουριόζος ο Βωβός, ο ανταγωνιστής που αναζητούσε ώστε να αλλάξει επίπεδο. Ανταγωνιστικός και με τον Πιέρο Λιάτι στη Χαλκιδική, σήμερα είναι σημαντικός παράγων της χώρας και γενικότερα, και είναι τιμή για το χώρου ότι τον συστήνουν ως Τζίγγερ. Μακάρι στους αγώνες να προκύψει ένα ασφαλές περιβάλλον, να αισθανθεί εμπιστοσύνη και να στηρίξει πιτσιρικάδες, όπως ήταν εκείνος όταν ξεκίνησε στα είκοσί του χρόνια, το 1982, δίπλα στον κ. Ραπτόπουλο στην 911, σε Ρ.Α.. _Σ.Χ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.