ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ

Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος!

Ο Σωτήρης Πανταλέων μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει των τελικών της Volley League Ανδρών.

Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος!

Καλήσπερα σας,

Μετά από αρκετό καιρό τα ξαναλέμε από αυτή εδώ την Παναθηναϊκή γωνία. Μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα επιστρέφουμε όλοι σιγά – σιγά στην κανονικότητα. Η ομάδα εδώ και ένα μήνα έχει μπει εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος.  Η ομαδά βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε μέχρι το τέλος. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για τον σύλλογο και για τον κόσμο μας.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα, μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τους αγώνες τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Αυτό όμως που μπορώ να υποσχεθώ σε όλους σας είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα. Θα παλέψουμε μέχρι εσχάτων.

Ένα δεν πρέπει να ξεχνάμε όλοι μας: Στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα να είμαστε ενωμένοι, διότι ενωμένοι δεν θα χάσουμε ποτέ.

Σωτήρης Πανταλέων

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.