ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Χωρίς κόσμο μέχρι το φινάλε το πρωτάθλημα

Η υγειονομική επιτροπή απάντησε στο αίτημα της Superleague και δε δίνει τη συγκατάθεσή της για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Οριστικό: Χωρίς κόσμο μέχρι το φινάλε το πρωτάθλημα

Οριστικά χωρίς κόσμο θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Παρά την εισήγηση της Superleague, η υγειονομική επιτροπή απάντησε αρνητικά στο αίτημα, κάτι που σημαίνει πως δε θα υπάρχει το 20% και τα γήπεδα θα παραμείνουν κλειστά.

Από την Σούπερ Λιγκα υποστήριζαν ότι ο Συνεταιρισμός εισηγήθηκε ομόφωνα την παρουσία φιλάθλων, απέστειλε πολυσέλιδο υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις, στήριξε με κάθε τρόπο θεσμικά την ομόφωνη εισήγησή της, η οποία άλλωστε αποτελεί πρόκριμα και για τη νέα περίοδο, η απόφαση ωστόσο εναπόκειται στην αρμόδια υγειονομική επιτροπή, η οποία εξετάζει τα επιστημονικά δεδομένα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.370 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.