ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Σήμερα κρίνεται το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού!

Σήμερα η κρίσιμη μέρα για το μέλλον τόσο του Μάνου Παπαδόπουλου όσο και του Φραγκίσκου Αλβέρτη στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Σήμερα κρίνεται το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ειδήση για το ενδεχόμενο τέλος των Παπαδόπουλο και Αλβέρτη από το πράσινο στρατόπεδο.

Οπως σας ενημέρωσε το panathinaikos24.gr, ο επί σειρά ετών παράγοντας έχει δηλώσει την παραίτησή του από προχθες, ενώ ο Αλβέρτης υπέγραψε τη λύση συνεργασίας. Τις τελευταίες ώρες και σήμερα γίνονται κάποιες ύστατες προσπάθειες για… ανατροπή των υποθέσεων.

Από τη μία στην περίπτωση του Αλβέρτη οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, με τις δύο πλευρές να φαίνεται ότι θα χωρίσουν μετά από σχεδόν 30 χρόνια. Από την άλλη και όσον αφορά τον Μάνο Παπαδόπουλου οι πιθανότητες είναι περισσότερες, αλλά ακόμα και αυτές είναι λίγες,

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως και να έχει σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα και να γίνει σαφές το πως θα πορευτεί το τριφύλλι τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.