ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανουάρ: «Δεν θα ήταν σωστό να αφήσω απότομα την ομάδα»

Ο Ανουάρ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στο που ακριβώς κρίθηκε το χθεσινό παιχνίδι.

Ανουάρ: «Δεν θα ήταν σωστό να αφήσω απότομα την ομάδα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανουάρ στη Nova:

Για το ματς: “Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στα play off και ήμασταν μία ομάδα η οποία παρατάχθηκε σοβαρή, σωστή και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να πάρει πολλές πρωτοβουλίες. Παρόλα αυτά ο αντίπαλο έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση, όμως εμείς φανήκαμε σοβαροί, τους αντιμετωπίσαμε και πήραμε την πρώτη μας νίκη που ήταν και ένας από τους βασικούς μας στόχους”.

Για του κρίθηκε το παιχνίδι: “Θα έλεγα ότι αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί απόψε και διάρκεια όλου του παιχνιδιού παίξαμε πολύ καλά αμυντικά. Ήταν κλειστές οι γραμμές, δεν δώσαμε περιθώρια στον αντίπαλο, δεν τον αφήσαμε και από κει και πέρα κλέβοντας την μπάλα πάντοτε αντεπιθέσεις. Είχαμε πολλές αντεπιθέσεις και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ με περισσότερες αντεπιθέσεις ή αν είχαμε μεγαλύτερη ευστοχία ή μεγαλύτερη τύχη. Σημειώνω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι και ήταν αυτό που μας χάρισε τη νίκη”.

Για τα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα: “Είναι μία ευκαιρία για να δείξουν και οι νεότεροι παίκτες τις δυνατότητές τους και την ποιότητά τους. Και βεβαίως τώρα που βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που αρκετοί παίκτες φεύγουν και η ομάδα μας έχει λιγότερους παίκτες αυτή τη στιγμή, η άνοδος στην πρώτη ομάδα ταλέντων από την ακαδημία είναι πολύ σημαντική, διότι δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά αυτά να δείξουν την ποιότητα που έχουν. Θα ήθελα να πω ότι όλα τα παιδιά, όλοι οι νέοι παίκτες έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Κοιτάνε πάντα να κάνουν το καλύτερο και να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί κι εγώ ξεκίνησα από τις ακαδημίες της Βαγιαδολίδ και ξέρω πως σκέφτονται και χαίρομαι για αυτούς”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον λόγο που επέλεξε να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν: “Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια των μεταγραφών τον χειμώνα να έρθω εδώ και να μπορέσω να πάρω περισσότερα λεπτά συμμετοχής, να αναπτυχθώ και να γίνω καλύτερος παίκτης. Άρα το να φύγω απότομα δεν θα ήταν σωστό και να αφήσω την ομάδα χωρίς παίκτες και να είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που έφυγαν. Άρα αποφάσισα να μείνω εδώ και να δώσω τα πάντα ώστε να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...