ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Quiz: Ψηφίστε το καλύτερο γκολ του Δεκεμβρίου (Pics)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε ένα νέο... quiz.

Quiz: Ψηφίστε το καλύτερο γκολ του Δεκεμβρίου (Pics)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνέχισε τα ιδιαίτερα Quiz που βάζει. Αυτή τη φορά έβαλε τον κόσμο να επιλέξει ποιο είναι το καλύτερο γκολ για το μήνα Δεκέμβριο.

Οι πράσινοι φίλαθλοι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτά των  Δημήτρη Κολοβού και Αργύρη Καμπετσή για το Κύπελλο με την Παναχαϊκή, καθώς και σε αυτό του Περέα με τη Λαμία για το πρωτάθλημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα γκολ των Δημήτρη Κολοβού και Αργύρη Καμπετσή στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή αλλά και εκείνο του Χουάν Χοσέ Περέα στο ματς με τη Λαμία ξεχώρισαν τον μήνα Δεκέμβριο. Επιλέξτε αυτό που σας άρεσε περισσότερο! 💚⚪️ Απαντήσεις 👇⌨️ #Panathinaikos #paofc19_20 #December #GoalOfTheMonth

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.