ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σύλλογος πιο Μεγάλος: Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί (Pic)

Με επίσημη ενημέρωση ανακοινώθηκε το χρηματικό ποσό, που έχει ως τώρα συγκεντρωθεί.

Σύλλογος πιο Μεγάλος: Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί (Pic)

Με επίσημη ενημέρωση ανακοινώθηκε το χρηματικό ποσό που έχει ως τώρα συγκεντρωθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους που μπορεί οποιοσδήποτε φίλαθλος να ενισχύσει την προσπάθεια, αναλυτικά εδώ.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«19.392,34 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα, δηλαδή σχεδόν τα 2/3 του αρχικού μας στόχου.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μας προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση η κίνηση ενός φίλου, του Τάσου, ο οποίος κατέθεσε ένα σεβαστό ποσό στο λογαριασμό της καμπάνιας πριν από ελάχιστες ημέρες.

Γιατί όμως του Τάσου συγκεκριμένα; Επειδή ο Τάσος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά, παρ’ όλ’ αυτά, όταν διάβασε για την προσπάθεια, ήρθε σε διαδικτυακή επικοινωνία μαζί μας μέσω της μητέρας του -μιας ευγενέστατης γυναίκας- και ζήτησε να συνδράμει για τον Παναθηναϊκό. Για παιδιά όπως ο Τάσος ΔΕΝ γίνεται να αποτύχει όλο αυτό. Συνεχίστε να ενισχύετε όπως μπορείτε το εγχείρημα. Κόσμος και διοίκηση ΜΑΖΙ για να παραμένουν όλα μας τα τμήματα σε τροχιά πρωταθλητισμού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.