Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Σένκεφελντ – Πρόβλημα και με Θεοχάρη

Αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού ο Μπαρτ Σένκεφελντ από την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Παναθηναϊκό στην απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης».

Μετά το διάστρεμμα που υπέστη ο Καρλίτος στην πρωινή προπόνηση το οποίο θα τον κρατήσει εκτός προετοιμασίας για μια εβδομάδα, νέο πρόβλημα προέκυψε και με τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Συγκεκριμένα ο δυναμικός Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, αποχώρησε από το απογευματινό πρόγραμμα της προπόνησης με πρόβλημα στον δικέφαλο.

Εκτός από το θέμα που προέκυψε με τον Σένκεφελντ, από την προπόνηση αποχώρησε και ο νεαρός Βαγγέλης Θεοχάρης, ο οποίος αισθάνθηκε και αυτός με τη σειρά του ενόχληση στον ραπτικό μυ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το μέγεθος των τραυματισμών τους δεν έγιναν γνωστές και υπάρχει αναμονή για ενημέρωση, από το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης, ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τεσσάρων ομάδων πέντε εναντίον πέντε σε μικρό χώρο. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα που φορούσε πορτοκαλί φανελάκια και απαρτιζόταν από τους Ξενόπουλο, Μπουζούκη, Μακέντα, Μαυρομμάτη και Σαβιέρ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας και Αλεξανδρόπουλος ενώ τη θεραπεία του συνέχισε ο Χατζηθεοδωρίδης.

Exit mobile version