ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ένοχος ο Ρουπακιάς για ανθρωποκτονία!

Αυτή είναι η απόφαση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ένοχος ο Ρουπακιάς για ανθρωποκτονία!

Ο Γιώργος Ρουπακιάς ένοχος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η απόφαση που όλοι περίμεναν για τη Χρυσή Αυγή ανακοινώθηκε. Ο Γιώργος Ρουπακιάς, όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο, κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ενοχοι σχεδόν όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Φύσσα, Σαντοριναίος και Τσακανίκας αθώοι λόγω αμφιβολιών. Η ενοχή αναφέρεται μόνο για τη συμμετοχή στην ανθρωποκτονία και όχι για την εγκληματική οργάνωση που θα ανακοινωθεί στη συνέχεια

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 483.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.