ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο «πράσινος» τσαμπουκάς Γιώργος Φούντας

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του «σκληρού» του ελληνικού κινηματογράφου, Γιώργου Φούντα (σε ηλικία 85 ετών), ο οποίος ήταν ταγμένος στα ιδεώδη του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη, από μικρό παιδί και ο Σύλλογος δεν τον ξεχνά.

Ο «πράσινος» τσαμπουκάς Γιώργος Φούντας

Ο ηθοποιός από το Μαυρολιθάρι της Φωκίδας ήταν αθλητής του τμήματος πυγμαχίας της ΑΕΚ στα εφηβικά του χρόνια και δεν δίστασε να έρθει αμέσως στα …χέρια με «κιτρινόμαυρους» όταν είπαν κακή κουβέντα για τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φούντας παρακολουθούσε ανελλιπώς τις αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία ενώ πριν από λίγα χρόνια τιμήθηκε από τους παλαιμάχους των «πράσινων».

Χαρακτηριστικό είναι ένα πλάνο της εποχής που τον δείχνει να γιορτάζει στις εξέδρες της Λεωφόρου μια νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ τη δεκαετία του 60΄, στην οποία οι «πράσινοι» είχαν ρίξει τέσσερα γκολ και ο Φούντας τα έδειχνε με τα χέρια του.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.