ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εξαλλη η Καπογιάννη: “Είστε ανίδεοι”!

Η Ελένη Καπογιάννη πήρε θέση για την παράταση του lockdown στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Εξαλλη η Καπογιάννη:

Η Ελένη Καπογιάννη πήρε θέση για την παράταση του lockdown στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media η τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού:

«Κύριοι που αποφασίζετε για τις τύχες τόσων οικογενειών, που πραγματικά οι περισσότεροι είστε ανίδεοι από αθλητισμό, κάποιοι από εσάς δεν έχετε ιδέα του πώς είναι μία αθλητική εγκατάσταση, σήμερα υπογράφετε μία μαύρη σελίδα για τον αθλητισμό που “δεν είναι μπίζνα” αλλά που προσφέρει κοινωνικά όσα όλα τα εκατομμύρια του ποδοσφαίρου και αντρικού μπάσκετ! Και όλο αυτό επειδή δεν είστε άξιοι να βρείτε λύση την ίδια ώρα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ οι συνάδελφοί σας την έχουν βρει! Κύριοι έχετε αποτύχει παταγωδώς!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.