ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να μη γίνει σήριαλ με Ζαγαρίτη, όλα κρίνονται στη συνάντηση

Ο Παναθηναϊκός θα έχει την τελική επαφή με την πλευρά του Βασίλη Ζαγαρίτη. Διαβάστε ποια είναι η απόσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές και τι ζητάει ο παίκτης μέσω του ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκου.

Να μη γίνει σήριαλ με Ζαγαρίτη, όλα κρίνονται στη συνάντηση

Ο Παναθηναϊκός θα έχει την τελική επαφή με την πλευρά του Βασίλη Ζαγαρίτη. Διαβάστε ποια είναι η απόσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές και τι ζητάει ο παίκτης μέσω του ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκου.

Ο Πιέρ Ντρεοσί θα έχει συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης. Ο νεαρός αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι αν το «τριφύλλι» δεν τον «δέσει», ο παίκτης μπορεί από τον Ιανουάριο να συμφωνήσει αλλού.

Ποια είναι τα δεδομένα…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.649 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει με τον 19χρονο, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει με το τριφύλλι και να εξελιχθεί μέσω αυτού. Εδώ, όμως, υπάρχει ένα «ναι μεν, αλλά»…

Στις πρώτες συζητήσεις, ο ατζέντης του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος, ήταν αρνητικός στα όσα προσέφερε ο Παναθηναϊκός.  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαφορά είναι περίπου στα μισά στο οικονομικό, σε ό, τι έχει να κάνει με τις καθαρές απολαβές, ενώ οι πράσινοι προτείνουν κλειστό τριετές με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να ζητάει 2+1, με αυξημένες αποδοχές κάθε έτος. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα. Η επιθυμία είναι κοινή, ωστόσο τα δεδομένα τώρα είναι  τα παραπάνω. Υπάρχει απόσταση στα «θέλω» παίκτη και μάνατζερ  και στα όσα δίνει ο Παναθηναϊκός.

Όλα πρέπει να τελειώσουν σύντομα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει σήριαλ ένα θέμα  με έναν ποδοσφαιριστή 19 ετών, που, μάλιστα, προέρχεται από τις ακαδημίες, από τα σπλάχνα δηλαδή του συλλόγου. Ο Ζαγαρίτης έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να δείξει τι αξίζει και να βγάλει χρήματα από το ποδόσφαιρο. Το ζητούμενο, όμως, γι αυτόν τώρα είναι η δουλειά, το περιβάλλον, η εξέλιξη και η καθιέρωση. Μια καθιέρωση που θα έρθει σταδιακά κι αυτό γίνει μέσω του Παναθηναϊκού, ακόμη καλύτερα και για την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο. Ας το έχουν όλοι αυτό στο μυαλό τους…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.