ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Σημαντική η σημερινή νίκη»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στάθηκε στη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ.

Ανδρεόπουλος: «Σημαντική η σημερινή νίκη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρεόπουλου:

“Εγινε ένα σκληρό παιχνίδι. Ο ΟΦΗ μας πίεσε. Εμείς είχαμε κενά στην απόδοση μας σε όλα τα σετ. Τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, που είναι σημαντική. Παιχνίδι, με παιχνίδι και προχωράμε. Με Σύρο και Ολυμπιακό δεν κάναμε καλά παιχνίδια και είμαστε πιεσμένοι. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος όμως. Δουλειά και προπόνηση και θα το βρούμε.

Δεν είναι καθόλου εύκολο για καμία ομάδα. Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Εχουμε πόνους στο σώμα μας, αλλά αυτό είναι. Ετσι όμως διεξάγεται το πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ, ίσως και να έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Ο ΟΦΗ έκανε ένα αντάξιο παιχνίδι των αθλητών που έχει. Εχει καλούς αθλητές. Κάποιες απουσίες δεν τον άφησαν να παίξει αυτό που θέλει, μέχρι τώρα. Σήμερα έπαιξε σπουδαία”.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.