ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιτροπή Δεοντολογίας: Αθώωση Μαρινάκη, στον πάγο για Ραούλ Μπράβο-πρόεδρο ΠΑΕ, αλλά… τρέχει για την καταγγελία Κούγια!

Η ΕΠΟ «της εξυγίανσης» μπορεί συνεχώς να επεξεργάζεται «σκοτεινά σχέδια» κατά του Ολυμπιακού, αλλά η πειθαρχική της Επιτροπή αγνοεί ένα κάρο καταγγελίες για να δώσει απόλυτη προτεραιότητα σε μία του Αλέξη Κούγια.

Επιτροπή Δεοντολογίας: Αθώωση Μαρινάκη, στον πάγο για Ραούλ Μπράβο-πρόεδρο ΠΑΕ, αλλά... τρέχει για την καταγγελία Κούγια!

Παρά το γεγονός πως… στο συρτάρι της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και της προέδρου της Γλυκερίας – Λουίζας Ιωαννίδου, βρίσκεται σημαντικός αριθμός πολύ σοβαρών καταγγελιών, ακόμη και για κορυφαίους παράγοντες μεγάλων ή μικρότερων ΠΑΕ, είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν την δραστηριότητα της Επιτροπής, πως οι περισσότερες αν όχι όλες, «λιμνάζουν» χωρίς προφανή λόγο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.