CREATE IMAGE Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς Καρλίτος και Πούγγουρας

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς Καρλίτος και Πούγγουρας

Με πρωινή προπόνηση άρχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός.

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Καρλίτος και Πούγγουρα να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Ο Σένκεφελντ ακολούθησε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ. Θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης και Σανκαρέ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ιωαννίδης αισθάνθηκε ενόχληση στον δικέφαλο και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εξάσκηση στα τελειώματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW