Βόλεϊ

Πανταλέων: «Ανεξάρτητα από τις συνθήκες, οφείλουμε να παλέψουμε για τη νίκη»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Σωτήρης Πανταλέων, το «τριφύλλι» οφείλει να παλέψει για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, στο ντέρμπι της Volley League, με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αποχής λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού και έχουν μπει σε μια επίσης πολύ απαιτητική χρονική καμπή με συνεχόμενα παιχνίδια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Σωτήρης Πανταλέων, το «τριφύλλι» οφείλει να παλέψει για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να ξεπεράσει τον αντίπαλό του στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πανταλέων στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Συνεχίζουμε την διαβολοβδομάδα με τα συνεχόμενα δύσκολα και κρίσιμα ματς και αυτή τη φορά αντιμετωπίζουμε τον Φοίνικα Σύρου. Ανεξάρτητα με τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται το πρωτάθλημα εμείς οφείλουμε να πάμε για τη νίκη κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Φοίνικας Σύρου.

Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα πόντο πίσω από τον αντίπαλο και θέλουμε να τον προσπεράσουμε και παράλληλα να μειώσουμε τη διαφορά μας από την κορυφή».

Exit mobile version