ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Νιάς, Χατζηγιοβάνη και Διούδη κόντρα στον Ολυμπιακό

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν την Κυριακή 16/5 κόντρα στον Ολυμπιακό (19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Παναθηναϊκός: Χωρίς Νιάς, Χατζηγιοβάνη και Διούδη κόντρα στον Ολυμπιακό

O Διούδης δοκίμασε να προπονηθεί αλλά το πρόβλημα στο ισχίο δεν του το επέτρεψε. Ο Νιάς δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης. Οι Χατζηγιοβάνης, Σένκεφελντ ακολούθησαν θεραπεία, ενώ ο Κουρμπέλης έκανε το δικό του πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, και παιχνίδι τακτικής.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ανακοίνωσε τη λίστα με τους 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.