ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Formula 1 – Μπράουν: Η σύγκρουση Χάμιλτον και Φερστάπεν είναι θέμα χρόνου

Αναπόφευκτη η σύγκρουση αν και οι δύο αποφασίσουν να μην υποχωρήσουν στην πρώτη στροφή.

Formula 1 – Μπράουν: Η σύγκρουση Χάμιλτον και Φερστάπεν είναι θέμα χρόνου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren, Ζακ Μπράουν, πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου οι δύο διεκδικητές του τίτλου του πρωταθλητή στην Formula 1, ο Λιούις Χάμιλτον και ο Μαξ Φερστάπεν, να τρακάρουν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια ενός Γκραν Πρι.

Ο Χάμιλτον και ο Φερστάπεν είναι προσηλωμένοι σε μία κλειστή και οριακή μάχη για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Στα μέχρι τώρα Γκραν Πρι, παρά το γεγονός ότι έχουν καταφέρει να κάνουν προσπεράσεις ο ένας στον άλλο, δεν έχει συμβεί το παραμικρό.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.