ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σιμόν Κιάερ: Ποιος είναι ο αρχηγός που έγραψε ιστορία [pics&vids]

Σιμόν Κιάερ: Ο πολύγλωσσος φύλακας άγγελος του Κρίστιαν Ερικσεν που δηλώνει οπαδός της Λίβερπουλ με τη Σουηδή καλλονή σύζυγο

Σιμόν Κιάερ: Ποιος είναι ο αρχηγός που έγραψε ιστορία [pics&vids]

Αν μετά από χρόνια σας ρωτήσουν για έναν από τους αρχηγούς ποδοσφαιρικής ομάδας που σημάδεψαν το άθλημα είναι σίγουρο ότι θα πείτε το όνομα του Σιμόν Κιάερ, του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Δανίας.  Ο 32χρονος αμυντικός της Μίλαν ήταν αυτός που έσωσε τη ζωή του συμπαίκτη του Κρίστιαν Ερικσεν όταν αυτός κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν» στο 43′ του Α’ ημιχρόνου του αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία. Ο αρχηγός της Δανίας ήταν ένας από τους πρώτους παίκτες που βοήθησαν τον Ερικσεν μέχρι να φτάσουν οι γιατροί, του τράβηξε έξω τη γλώσσα και τον έβαλε σε πλευρική θέση ασφαλείας.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.