ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κώτσιρας: «Ξέρω ότι υπάρχουν απαιτήσεις και πίεση» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του στον Παναθηναϊκό έκανε ο Γιάννης Κώτσιρας.

Κώτσιρας: «Ξέρω ότι υπάρχουν απαιτήσεις και πίεση» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του στον Παναθηναϊκό έκανε ο Γιάννης Κώτσιρας.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε για τρία χρόνια στο τριφύλλι και αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή.

Ο ίδιος μίλησε στο PAO TV

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ησουν προετοιμασμένος για μια τέτοια μεταγραφή;

“Σίγουρα, ήθελα κάποια στιγμή να μπορέσω να κάνω το βήμα παραπάνω. Να βρεθώ σε μια μεγάλη ομάδα, όλα έγιναν γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που έρχομαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού”.

Σε άγχωσε το γεγονός ότι έφταναν προτάσεις για εσένα, αλλά τελικά έφυγες στα 28 σου από την ομάδα;

“Εγώ έκανα τη δουλειά μου καθημερινά. Να βελτιώνομαι γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία. Δεν είχα κάποιο άγχος αν θα γίνει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα. Ασφαλώς δε με άγχωσε το γεγονός ότι περνούσαν τα χρόνια. Εγώ έπρεπε να είμαι έτοιμος. Ανα πάσα ώρα και στιγμή. Τώρα βρίσκομαι εδώ και είναι πολύ σημαντικό ότι έχω κάποιες εμπειρίες και μπορώ να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις”.

Η πίεση της μεγάλης ομάδας σε προβληματίζει;

“Ασφαλώς υπάρχουν πολλά πράγματα που έχει ένας ποδοσφαιριστής ερχόμενος από μια ομάδα της περιφέρειας σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ξέρω ότι υπάρχουν απαιτήσεις και πίεση. Ομως, είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών που υπάρχουν στην ομάδα για εμένα”.

Τι θεωρείς ότι μπορεί να πετύχει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν;

“Νομίζω ότι με καλή δουλειά από την αρχή της χρονιάς και με καλό κλίμα και ομοιογένεια, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα φόντα να κάνει άλματα προόδου και φέτος να εμφανιστεί πολύ ψηλά. Είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες, είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχει στόχο μόνο τον πρωταθλητισμό”.

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο;

“Ξέρω ότι από τον κόσμο και από την ομάδα υπάρχουν απαιτήσεις, εγώ είμαι εδώ να δουλέψω καθημερινά και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Αυτό που μπορώ  να πω στον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι ότι θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει”.

Πως θα περιέγραφες αγωνιστικά τον εαυτό σου;

“Αρχικά, προσπαθώ να βελτιώνομαι και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο επιθετικό. Σίγουρα μου αρέσει να βγαίνω μπροστά και με τις κατάλληλες συνεργασίες να μπορώ να συμμετέχω στο παιχνίδι. Και στα δυο κομμάτια, προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι”.

Δεν ξεκίνησες την καριέρα σου ως δεξι μπακ. Πως έγινε η αλλαγή;

“Ναι, υπήρχαν κάποια κενά εκείνη την περίοδο στον Αστέρα. Ο προπονητής με χρησιμοποίησε εκεί. Παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθούσα να γίνω καλύτερος, να μάθω περισσότερα για τη θέση. Μου βγήκε σε καλό γιατί καθιερώθηκα και έφτασα σε ένα πολύ καλό επίπεδο”.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι στον Παναθηναϊκό;

«Σίγουρα θέλω να βελτιωθώ. Να γίνω κομμάτι της ομάδας και να μπορέσω να πάρω παιχνίδια. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρω».

Είναι στόχος σου να βρεθείς ξανά στην Εθνική ομάδα;

«Σίγουρα θέλω να βρεθώ ξανά στην Εθνική ομάδα. Είναι ένας από τους στόχους μου. Ελπίζω μέσα από τον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια μου εδώ να βρεθώ ξανά εκεί. Σίγουρα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα μπορεί να με βοηθήσει και σε αυτό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...