ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βασίλη Σπανούλη ήσουν μεγάλος αθλητής, αλλά κάτι ξέχασες…

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μέγεθος του και την αθλητική του αξία, αλλά είναι άξιο απορίας το γεγονός ότι δεν είπε ένα "ευχαριστώ" στον Παναθηναϊκό, όπου ήταν ο σύλλογος που αναδείχθηκε.

Βασίλη Σπανούλη ήσουν μεγάλος αθλητής, αλλά κάτι ξέχασες...

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μέγεθος του και την αθλητική του αξία, αλλά είναι άξιο απορίας το γεγονός ότι δεν είπε ένα “ευχαριστώ” στον Παναθηναϊκό, όπου ήταν ο σύλλογος που αναδείχθηκε.

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά του  στο ελληνικό μπάσκετ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μπασκετμπολιστές και από τους πιο επιδραστικούς, όπου κι αν αγωνίστηκε.

Κανείς δεν μπορεί να μην πει ότι το ελληνικό μπάσκετ μετά την αποχώρηση τόσο του Διαμαντίδη όσο και του Σπανούλη είναι φτωχότερο. Στο χθεσινό μήνυμά του, ωστόσο, ξέχασε να αναφερθεί στον σύλλογο που ανδρώθηκε μπασκετικά.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.564 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξέχασε να πει ένα “ευχαριστώ” στην ομάδα με την οποία δημιούργησε τις πρώτες δυνατές αναμνήσεις της μπασκετικής του καριέρας. Ξέχασε να κάνει έστω μια ονομαστική αναφορά  στην ομάδα που όταν είχε κάνει μια κακή χρονιά στο NBA του άπλωσε το χέρι και τον βοήθησε να γίνει ξανά πρωταγωνιστής. Είπαμε, κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του. Το σωστό να λέγεται. Αλλά από κάθε πλευρά…

Την ίδια στιγμή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την ανακοίνωσή της έδειξε το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Έδειξε την μεγάλη διαφορά επιπέδου και νοοτροπίας που την κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Όπως φυσικά και ο κόσμος της ομάδας, που όπως βλέπουμε στα social media αποθεώνει διαδικτυακά τον Βασίλη Σπανούλη, παρά το γεγονός ότι πικράθηκε από την κίνηση του να πει στον αιώνιο αντίπαλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.