ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Παναθηναϊκός: Έφτασε στο προπονητικό κέντρο του Χορστ η αποστολή

Στο Χορστ έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού λίγο μετά τις 15:00, με την πρώτη προπόνηση της ομάδας επί ολλανδικού εδάφους να πραγματοποιείται στις 18:00. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Έφτασε στο προπονητικό κέντρο του Χορστ η αποστολή

Το ταξίδι από την Αθήνα ήταν πολύωρο, με τους πράσινους να φτάνουν στο προπονητικό κέντρο του Χορστ και να ξεκουράζονται αυτή την ώρα ενόψει και της πρώτης προπόνησης επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Παναθηναϊκός πήγε με αεροπλάνο μέχρι το Ντίσελντορφ της Ολλανδίας και στη συνέχεια με πούλμαν μετέβη στο Χορστ της Ολλανδίας. Το πολύ θετικό της υπόθεσης είναι πως ο καιρός είναι πολύ καλός σήμερα και οι συνθήκες ιδανικές, προκειμένου να χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός.

Στις 18:00 αναμένεται να λάβει χώρα η πρώτη προπόνηση της ομάδας επί ολλανδικού εδάφους, ενώ από αύριο το πρόγραμμα θα έχει δύο προπονήσεις ενώ η ένταση αναμένεται να ανέβει κατακόρυφα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ