ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Έπαιξε» του Βραζιλιάνου Βιτάλ – Κόπηκε από τον Γιοβάνοβιτς

Ο Ματέους Βιτάλ ήταν μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που εξετάστηκε από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν προχώρησε, καθώς απορρίφθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: «Έπαιξε» του Βραζιλιάνου Βιτάλ - Κόπηκε από τον Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει και της νέας σεζόν και μια περίπτωση που γράφτηκε από το σύνολο του Τύπου τις προηγούμενες ημέρες, ήταν αυτή του Βραζιλιάνου χαφ της Κορίνθιας, Ματέους Βιτάλ.

Όπως προκύπτει, ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από το «τριφύλλι», είχε τα χαρακτηριστικά που ταίριαζαν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός των «πρασίνων», ήταν αυτός που «έκοψε» τον παίκτη, καθώς ψάχνει μια πιο καλή λύση για τη θέση «10». Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να ρισκάρει και προτιμά να πάει σε σίγουρες λύσεις που να ταιριάζουν στον Παναθηναϊκό απόλυτα, αλλά και να μειώσει την πιθανότητα της αστοχίας στην επιλογή του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο οι ημέρες περνούν και στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως πρέπει να γίνει ένας αγώνας δρόμου για να καλυφθούν οι αδυναμίες στο ρόστερ της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί στο μέγιστο βαθμό έτοιμη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.