ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Χάλκινος» ο Τριανταφύλλου στο Τόκιο!

Ο ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Πάνος Τριανταφύλλου έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο του Συλλόγου σε Παραολυμπιακούς αγώνες στη σπάθη Β.

Παναθηναϊκός: «Χάλκινος» ο Τριανταφύλλου στο Τόκιο!

Μια χρυσή σελίδα έγραψε ακόμα ο Πάνος Τριανταφύλλου στον ελληνικό παραολυμπιακό αθλητισμό δοξάζοντας παράλληλα και το «τριφύλλι».

Ο αθλητής του Συλλόγου με προσήλωση και μεθοδικότητα έφερε το μετάλλιο υπό τις οδηγίες του κόουτς Δημήτρη Κάζαγλη.

Στους αγώνες του ομίλου  ο Τριανταφύλλου είχε δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες, ενώ εξασφάλισε την πρόκρισή του για τα προημιτελικά μετά τη νίκη με 15-7 επί του Λευκορώσου Πράνεβιτς. Ο «πράσινος» αθλητής πέρασε ως τέταρτος από τον όμιλο και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «ασημένιος» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, προκρίθηκε στα ημιτελικά μετά τη νίκη 15-13 επί του Πολωνού Πλούτα («χρυσός» στο Λονδίνο το 2012 στην σπάθη, 4ος στο Ρίο), ο οποίος σημειωτέον ήταν και το Νο-2 του ταμπλό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.