ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικό: Αποσύρθηκε από τα παρκέ ο Μπρέι (Pic)

Ο Τι Τζέι Μπρέι ανακοίνωσε και επίσημα μέσα από τα social media, πως αποσύρεται από το επαγγελματικό μπάσκετ.

Οριστικό: Αποσύρθηκε από τα παρκέ ο Μπρέι (Pic)

Σε ηλικία μόλις 29 ετών, ο Τι Τζέι Μπρέι που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το μπάσκετ.

Ο Αμερικανός άσος με δήλωσή του στα social media, γνωστοποίησε την δύσκολη απόφαση που πήρε, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τόσα χρόνια βρίσκονταν στο πλευρό του και υποστήριζαν τόσο τον ίδιο, όσο και την καριέρα του στο άθλημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Αποφάσισα να αποσυρθώ από το επαγγελματικό μπάσκετ. Αυτά τα τελευταία επτά χρόνια ξεπέρασαν τις πιο τρελές εμπειρίες και τα όνειρά μου. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να παίξω μακριά από τις ΗΠΑ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, προπονητές, οπαδούς για το ταξίδι που είχαμε μαζί. Στις πιο μεγάλες νίκες, στις πιο σκληρές ήττες, στην καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις, δημιουργήσαμε ξεχωριστές αναμνήσεις που θα κρατήσω στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ για την επιρροή που είχατε στο ποιος είμαι ως παίκτης. Κυρίως, σας ευχαριστώ για τις εμπειρίες που είχαμε εκτός παρκέ. Μου μάθατε μια νέα κουλτούρα και νέους τρόπους ζωής. Είμαι ευγνώμων για τις αλλαγές που έκανα ως άνδρας.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αρραβωνιαστικιά μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όσους με στήριζαν στο σπίτι, σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής προς τους στόχους και τα όνειρά μου. Όλες οι επισκέψεις, όλες οι κλήσεις στο FaceTime και τα μηνύματα σήμαιναν περισσότερα από ό,τι θα φανταστείτε ποτέ. Γνωρίζω πως δεν είναι εύκολο να ακολουθείς το μπάσκετ σε μια άλλη ήπειρο, αλλά ξέρω πως είχα τη στήριξη όλου του κόσμου από πίσω μου, που με βοήθησε ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μου. 

Ελπίζω να μην ξεθωριάσουν όλες οι φιλίες και οι οικογενειακές σχέσεις που απέκτησα μακριά από τις ΗΠΑ. Θα σας ξαναδώ όλους μια μέρα».

Tj Brey Night Show»!">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.